Opt maşini Dacia de-abia ieşite de pe poarta fabricii au fost distruse pe un drum din Olt

Opt maşini Dacia de-abia ieşite de pe poarta fabricii au fost distruse pe un drum din Olt

Autocamionul transporta opt autoturisme FOTOGRAFII. M.A.

Un autocamion care transporta opt maşini Dacia a ajuns în şanţ, în urma unui eveniment rutier produs pe raza judeţului Olt.Marfa, de-abia ieşită, în cursul dimineţii de marţi, 16 februarie 2021, de pe poarta fabricii din Mioveni, şi care ar fi trebuit să ajungă în Muntenegru, a fost distrusă în urma unui eveniment rutier petrecut pe DN 64 - E 574, între Optaşi şi Scorniceşti.

 Şoferul autocamionului ar fi încercat să facă loc unui autoturism angajat în depăşire. Autocamionul a intrat în balans, răsturnându-se pe câmp. Autoturismele au suferit avarii serioase, însă evenimentul rutier nu s-a soldat şi cu victime omeneşti. 
 
„A fost vorba despre o coliziune între două vehicule, un autoturism şi un autocamion cu remorcă pentru transport maşini, care circulau în acelaşi sens de mers, dinspre Piteşti către municipiul Slatina. În urma impactului nu au rezultat victime omeneşti, ci doar pagube materiale”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, pentru publicaţia Eveniment de Olt.
 
Conducătorii auto implicaţi în eveniment au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările nu sunt încheiate, poliţiştii urmând să ia măsurile legale după stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările