UPDATE - VIDEO Incendiu puternic în Slatina. Pompierii au reuşit să-l lichideze după trei ore

UPDATE - VIDEO Incendiu puternic în Slatina. Pompierii au reuşit să-l lichideze după trei ore

Ard aproximativ 10 tone de furaje, spun reprezentanţii ISU Olt FOTO: arhiva Adevărul

Pompierii ISU Olt au acţionat joi-seara pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la un depozit de furaje din Slatina, reuşind să învingă flăcările după trei ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

   UPDATE ora 22,30 - Pompierii Detaşamentului Slatina care au intervenit în această seară pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit în Slatina l-au lichidat după mai mult de trei ore, fiind nevoiţi, în timpul operaţiunii, să realimenteze de mai multe ori autospecialele în zona Steaua şi să folosească, de asemenea, o cisternă a societăţii care deţine silozul din apropiere. Conform primelor constatări, furajele ar fi luat foc din cauza utilizării sursei de foc în spaţii deschise. Martorii spun că nu ar fi fost prima oară când persoane care caută diverse materiale reciclabile în zonă ar fi făcut focul acolo. Au ars aproximativ 10 tone de furaje care aparţineau unei societăţi comerciale.

Ştirea iniţială

Incendiul a fost anunţat în Slatina, strada Agriultorului, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă acţionând pentru stingerea flăcărilor care au cuprins aproximativ 10 tone de furaje, depozitate pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi. Totul aparţine unei societăţi comerciale. Operaţiunea va fi una de durată, spun reprezentanţii ISU Olt, pompierii fiind nevoiţi, pentru a se asigura că vor lichida toate focarele, să acţioneze pe fiecare metru pătrat. Un miros puternic s-a răpâdit în tot oraşul. Nu există risc de propagare, mai spun reprezentanţii ISU.

 

 

citeste totul despre: