Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza. Ce explicaţii a oferit criminalul

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza. Ce explicaţii a oferit criminalul

Foto INQUAM PHOTOS

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, a recunoscut, duminică, uciderea celor două fete dispărute, Alexandra şi Luiza, potrivit MEDIAFAX, care îl citează pe avocatul suspectului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a declarat presei că clientul său a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete dispărute, Alexandra Măceşanu, de 15 ani, şi Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani.
 
„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţinere relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie“, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru MEDIAFAX.
 
„Nu pot să vă furnizez informaţii despre context, s-au recunoscut faptele (cele două crime - n.r.). Este vorba despre datele care se ştiau, nu sunt alte informaţii. Sunt toate datele care au fost furnizate. (...) Nu există alte crime. Nu ştiu ce l-a făcut să recunoască faptele. Ştiu doar că a recunoscut”, a mai declarat avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, potrivit News.ro.
 
Poliţiştii au început căutări la o groapă de gunoi aflată la circa 300 de metri de locuinţa lui Gheorghe Dincă, în încercarea de a găsi corpurile celor două victime.

Citeşte şi

Criminalul de la Caracal a povestit cu lux de amănunte cum le-a ucis pe Alexandra şi Luiza


***

Anchetatorii au făcut, duminică dimineaţă, a treia percheizţie la locuinţa lui Gheorghe Dincă, în prezenţa suspectului, adus din arest.
 
Dincă, zis Popicu, în vârstă de 66 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de trafic de persoane, sechestrare si viol, dar nu este acuzat şi de omor, în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, în vârstă de 15 ani.
 
Bărbatul a fost adus duminică dimineaţă cu duba Poliţiei la proprietatea sa din Caracal, unde anchetatorii continuă investigaţia, în cautarea de noi indicii privind soarta tinerei dispărute pe 24 iulie.
 
Aceasta este a treia percheziţie la domiciliul lui Gheorghe Dincă, o proprietate de circa 3.000 de metri pătraţi, după ce anchetatorii au efectuat deja alte două investigaţii la faţa locului vineri dimineaţă şi sâmbătă după-amiază, în urma cărora au fost descoperite oase şi dinţi care ar fi de provenienţă umană şi mai multe bijuterii care ar putea aparţine fetei dispărute. Probele sunt analizate de medicii legişti, care deocamdată nu au confirmat existenţa vreunei legături între resturile de os şi victima dispărută.
 
Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie, iar joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată.
 
Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit identificarea unei adrese exacte, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.
 
Cu patru luni mai devreme, o altă tânără a fost dată dispărută, Mihaela Luiza Melencu de 18 ani, bunicul ei fiind anunţat printr-un telefon că va pleca în Elveţia şi că nu vrea să se mai întoarcă.
 
Un telefon asemănător a primit şi mama Alexandrei, a doua zi după dispariţia fetei sale, un bărbat spunându-i că va pleca cu ea în Belgia şi că este iubitul tinerei. Deocamdată nu exista informaţii clare privind o eventuală legătură între cele două cazuri.
 
Gheorghe Dincă, zis Popicu, a fost arestat sâmbătă, 27 iulie, pentru 30 de zile, şi este acuzat de viol, sechestrare şi trafic de persoane.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările