Doi bărbaţi din Olt au răpit de pe stradă o femeie dintr-o comună din Dolj. Cei doi sunt în arest

Doi bărbaţi din Olt au răpit de pe stradă o femeie dintr-o comună din Dolj. Cei doi sunt în arest

Cei doi au fost depistaţi de poliţişti în Slatina FOTO: arhiva

Doi bărbaţi din Drăgăneşti-Olt au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi în judeţul Dolj. Aceştia au răpit o femeie de 28 ani, de pe stradă, dintr-o comună doljeană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia, din comuna Şimnicu de Sus, era soţia unuia dintre bărbaţi şi plecarea sa de la domiciliul acestuia ar fi avut la bază violenţa în familie. Bărbatul se pare că nu s-a împăcat cu situaţia, aşa că a luat-o pe feeie cu forţa, cu gândul să o ducă la Drăgăneşti.

„La data de 9 august a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană a fost luată cu forţa de pe stradă.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care din primele verificări au stabilit faptul că persoana în cauză este o tânără de 28 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, care în timp ce se afla pe stradă ar fi fost împinsă într-un autoturism, care ulterior şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută.

În urma activităţilor complexe desfăşurate de poliţişti, cu sprijinul unor poliţişti din cadrul IPJ Olt, tânăra în cauză a fost localizată pe raza Municipiului Slatina, împreună cu un bărbat de 31 de ani şi un tânăr de 22 de ani. Cei în cauză au fost conduşi la sediul poliţiei pentru stabilirea situaţiei de fapt“, se menţionează într-un comunicat al IPJ Dolj. 

Bărbatul de 31 ani l-a folosit pe tânăr drept şofer în cadrul „operaţiunii“, acum amândoi fiind plasaţi în arestul IPJ Dolj.

„Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că bărbatul de 31 de ani, din comuna Drăgăneşti, judeţul Olt, este soţul femeii în cauză, iar în seara zilei de 9 august, acesta împreună cu un tânăr de 22 de ani,  din  Drăgăneşti Olt, s-ar fi deplasat  cu un autoturism condus de cel din urmă pe raza comunei Şimnicu de Sus, de unde ar fi  luat-o, împotriva voinţei sale, pe tânăra în cauză, ulterior deplasându-se pe raza Municipiului Slatina, judeţul Olt“, au mai transmis poliţiştii.

Instanţa de judecată a dispus arestarea celor doi pentru 30 zile, aceştia fiind acuzaţi de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi violenţă în familie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările