Infractor periculos, arestat pentru răpirea unei fete. Bărbatul a ţinut-o captivă într-un apartament din Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat preventiv FOTO Shuttersotck
Bărbatul a fost arestat preventiv FOTO Shuttersotck

Un bărbat periculos, condamnat în trecut pentru fapte grave, este acuzat că a răpit o  adolescentă, iar timp de cinci zile, fata, care provine dintr-un centru de plasament, ar fi fost ţinută cu forţa cu forţa într-un apartament din judeţul Ialomiţa, anunţă realitatea.net.

După aproape 7 zile de coşmar, adolescenta a reuşit să scape şi să alerteze autorităţile. Conform realitatea.net, bărbatul este un client vechi al Poliţiei, fiind anchetat în 4 dosare penale. Cel pentru lipsire de libertate e cel mai recent. El are cazier pentru înşelaciune şi fraudă informatică, e judecat pentru viol şi a fost condamnat în primă instanţă. de asemenea, în palmares mai are ţi un dosar de furt.

Se pare că fata a fost răpită de pe stradă în Bucureşti, însă provine dintr-un centru de plasament, potrivit unor surse.  „Discutăm de eşecul sistemului de plasament, vorbim de sistemul penitenciar pentru că este clar că nu avem de-a face cu o reeducare şi istemul penitenciar cât existaă şi o continuitate, dupa ce şi-a ispăşit pedeapsa, cel puţin o perioadă de timp până se reintegrează nu e supravegheată. Pe de altă parte discutăm de carenţe legislative”, a explicat Avocatul Mariana Ştefan

Bărbatul a fost arestat preventiv, iar dosarul a fost preluat de procurorii DIICOT, după ce în telefonul suspectulşui au fost descoperite materiale pornografice, arată realitatea.net.

Vă mai recomandăm şi:

Tragedie uriaşă: Cine e pilotul care a murit, sâmbătă, după ce maşina sa a căzut în apele Oituzului

„Rusaliile Negre“, 70 de ani de la noaptea în care Banatul a fost mutat în arşiţa Bărăganului

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite