Cum vor vota delegaţii PSD la congresul partidului. „Toate aceste centre vor fi interconectate prin camere web“

Cum vor vota delegaţii PSD la congresul partidului. „Toate aceste centre vor fi interconectate prin camere web“

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu FOTO: Alina Mitran

PSD îşi cheamă delegaţii în centre zonale să legitimeze conducerea partidului. Votul se va desfăşura în acelaşi timp în toată ţara, însă nu într-un singur loc, ci în 38 centre.

Ştiri pe aceeaşi temă

Votul la congresul PSD din 22 august se va da în centre organizate la nivelul fiecărei organizaţii. Organizaţiile cu număr mare de membri sau cu rezultate bune în alegeri au mai mulţi delegaţi şi mai multe centre, în timp ce organizaţiile slabe se vor reuni în centre organizate pentru mai multe judeţe.

„Congresul la nivel de ţară se va desfăşura în 38 de centre teritoriale şi un centru naţional, în total 39 de centre. Judeţul Olt, datorită numărului total de delegaţi, de 59 delegaţi, are două centre: unul la sediul partidului, de 14 persoane, şi celălalt centru este la cortul de evenimente de pe Grădişte. Îl vom ţine afară, pe terasă, avem voie să mergem până la 50 de invitaţi. Vor fi 45 şi presa. Se va desfăşura cu buletine de vot pe care le primim cu o zi înainte, în plic sigilat, plicul se desface în timpul conferinţei, când se ajunge la momentul votării. Toate aceste centre vor fi interconectate prin cameră web şi sonorizate cui bucureştiul, acolo vor aveaacces online şi noi vom avea la Bucureşti, va exista un soft în care se introduce numărătoarea votului şi va da votul final“, a declarat preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, menţionând că organizaţia pe care o conduce va susţine echipa din care face parte secretarul general al partidului, fostul preşedinte al organizaţiei - Paul Stănescu, „adică pe Marcel Ciolacu“.

 Vă recomandăm să mai citiţi:

Laurenţiu Leoreanu (PNL): Marcel Ciolacu e Dăncilă în pantaloni. Aruncă România în haos pentru interesul de partid

Lider Pro România: Moţiunea de cenzură a PSD are probleme de constituţionalitate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările