Cum a reuşit un bălşean să-şi distrugă ambele maşini dintr-un foc. Bărbatul a ajuns la spital

Cum a reuşit un bălşean să-şi distrugă ambele maşini dintr-un foc. Bărbatul a ajuns la spital

Unul dintre autoturisme s-a făcut scrum, fiind afectat serios şi cel de-al doilea

Pompierii au fost chemaţi să intervină vineri-seara, 30 noiembrie 2018, în Balş, unde o maşină a luat foc iar o alta, parcată foarte aproape, a fost de asemenea afectată.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Incidentul s-a petrecut pe strada Fraţii Buzeşti din oraşul Balş, judeţul Olt, unde un autoturism a ars în întregime, flăcările avariind şi un alt autoturism, parcat alături. Ambele erau parcate în curtea proprietarului, un bărbat în vârstă de 76 ani, din Balş, care a fost rănit în încercarea de a stinge incendiul, suferind arsuri la faţă şi la mâini.

„Pompierii Gărzii Balş, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, au intervenit în oraşul Balş, strada Fraţii Buzeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

În momentul sosirii echipajelor, autoturismul ardea generalizat, cu flacără şi degajări de fum.

Pompierii au lichidat incendiul în scurt timp, dar autoturismul a ars proporţie de 90 %. În urma incendiului, vopseaua şi geamurile unui autoturism parcat în apropiere au fost afectate“, a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Pompierii au stability că incendiul a pornit, cel mai probabil, din cauza acumulatorului auto (bateria) lăsat sub tensiune.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările