Cozi la Slatina, la predarea proceselor-verbale. Obosiţi, oamenii aşteaptă în stradă, în frig

Cozi la Slatina, la predarea proceselor-verbale. Obosiţi, oamenii aşteaptă în stradă, în frig

Oamenii aşteaptă de ore întregi, în frig, la Slatina FOTO: Adevărul

Preşedinţii şi locţiitorii acestora din secţiile de votare au depăşit 24 ore petrecute în secţii şi aşteptând, după numărarea voturilor, să predea toate documentele şi materialele electorale.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Biroul de Circumscripţie Slatina, unde predau documentele şi materialele electorale reprezentanţii celor 48 secţii de vot din Slatina, oamenii încă aştepată. Afară, în frig, obosiţi, fac cu rândul, încălzindu-se prin maşinile personale. Nici vorbă de distanţare socială, după atâtea ore petrecute în picioare tot ce îşi doresc fiind să poată pleca acasă. Reprezentanţii ultimei secţii în care s-au terminat de numărat buletinele de vot au ajuns la biroul de circumscripţie Slatina în jurul orei 6,00, când alţi colegi aveau, însă, deja ore bune de aşteptare sprijinind zidurile clădirii de pe principalul bulevard al Slatinei, pentru că nu există spaţiu în care să se poată organiza, în interior, activitatea astfel încât oamenii să poată aştepta în condiţii decente.

Imaginile sunt oarecum cu repetiţie, acelaşi calvar îndurându-l cei implicaţi în procesul de votare şi la alegerile trecute, în vremea în care predarea documentelor se realiza în sediul Prefecturii Olt.

Reprezentanţii partidelor politice desemnaţi în birourile electorale din Slatina au avut de numărat peste 100.000 buletine de vot, prezentându-se la vot peste 24.000 slătineni, ceea ce înseamnă însă doar 37,7% din slătineni cu drept de vot. Alegerile au fost câştigate la Slatina de primarul în funcţie Emil Moţ, care ar putea, în schimb, să aibă probleme la constituirea majorităţii în Consiliul local.

VĂ RECOMANDĂM ŞI: VIDEO Victoria primarului mort de la Deveselu, sărbătorită în cimitir: „Dom’ primar, i-am bătut la fundu’ gol!“

Secţia în care s-a depăşit 100% prezenţă la vot. Zeci de cetăţeni votează cu viză de flotant

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările