Cioban din Olt ameninţat cu arma de doi paznici de vânătoare. Poliţiştii cercetează şi uciderea unui ogar VIDEO

Cioban din Olt ameninţat cu arma de doi paznici de vânătoare. Poliţiştii cercetează şi uciderea unui ogar VIDEO

Ciobanul a fost ameninţat cu o armă FOTO: Reporter 24

Poliţiştii cercetează mai multe infracţiuni care s-ar fi produs pe un câmp dintr-o localitate olteană. Un cioban a fost ameninţat cu o armă, iar un câine de vânătoare a fost omorât.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un filmuleţ de câteva minute surprinde imagini cu doi paznici de vânătoare care ameninţă cu o armă un cioban. Legat de maşina de teren a paznicilor se vede cadavrul unui câine de vânătoare. Imaginile au fost surprinse chiar de cioban, iniţiativa acestuia de a filma acţiunea paznicilor de vânătoare fiind, din câte se vede din imagini, ceea ce i-a făcut pe agresori să plece. Totul s-ar fi petrecut pe izlazul comunei Brebeni din judeţul Olt, însă protagonişti sunt doi paznici de vânătoare din comuna Milcov şi un cioban din Ipoteşti. Poliţiştii încearcă acum să desluşească ce s-a întâmplat de fapt.
 
„La data de 29 martie a.c., ora 15:30  poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt - Secţiei 4 Poliţie Rurală Coteana şi Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile ar fi avut loc un conflict între un crescător de animale din comuna Ipoteşti şi doi bărbaţi, paznici de vânătoare, ambii din comuna Milcov, conflict în urma căruia crescătorul de animale ar fi fost ameninţat cu arma de către cei doi bărbaţi.
 
De asemenea, poliţiştii s-au sesizat şi cu privire la faptul că, cei doi bărbaţi au împuşcat un câine, rasa ogar, pe care l-au legat în partea din spate a vehiculului cu care se deplasau.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de purtare abuziva, omorârea fără drept a animalelor şi uzul de armă fără drept“, a transmis IPJ Olt.

 

Vă recomandăm şi: 

 

Oraşul-fantomă care se dărâmă sub ochii autorităţilor. „Te plimbi seara prin centrul vechi, este sinistru“

 

Cum te reprogramezi pe lista de aşteptare pentru vaccinarea anti-COVID. Tipul vaccinului, afişat pe platformă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările