Buluc la uşa unui second-hand. Covid-ul, înfrânt de marfa adusă în Slatina

Buluc la uşa unui second-hand. Covid-ul, înfrânt de marfa adusă în Slatina

Aşteptând pentru o sesiune de cumpărături la uşa unui magazin din Slatina FOTO: Facebook/Slatina

O fotografie cu zeci de persoane adunate la uşa unui magazin second-hand din municipiul Slatina a stârnit reacţii pe Facebook, oamenii întrebându-se pe de o parte ce i-a putut aduce acolo pe cei care aşteaptă la uşă în număr atât de mare, iar pe de alta, cum de nu-i văd organele de ordine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotografia a fost postată sâmbătă, 17 aprilie 2021, pe grupul de Facebook - Slatina, şi se poate observa cum zeci de persoane stau la uşa magazinului fără să respecte normele de distanţare.

Comentariile nu au întârziat: „Poliţia unde e?“;  „Ce poliţie, pe seceta asta? Credeţi că de plăcere stau ei acolo?“, au început să curgă reacţiile.

„Să facă cineva şi o poză în interior, sunt curios dacă mai e ceva pe acolo“;  „Distantarea sociala este acolo!!! Doar că nu o vedeti voi, este virtuală!!! Dacă le zici ceva sar de cur în sus ... probabil dau produse gratis la scandinavia ... sau difuzeaza vreun film la intrare...“, şi-a dat altcineva cu părerea.

„Se dau haine pe gratis. Merita imbulzeala :))))“, a venit o altă explicaţie. „Doar in industria Horeca există Covid!!“, a constatat altcineva.

Un eveniment similar a fost surprins luni-dimineaţă, 5 aprilie 2021, la uşa unui alt magazin de haine second-hand din municipiu FOTO: Adevărul

Imaginile au fost sesizate pe reţelele sociale şi de către poliţişti, un echipaj verificând situaţia la faţa locului. „La momentul verificării nu erau persoanele respective în faţa magazinului“, a fost concluzia poliţiştilor, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Olt - Cristian Grigorescu.

Imaginile apărute nu sunt, însă, singulare, cel puţin o dată pe săptămână fiind întâlnite, în municipiu, astfel de aglomerări la uşa diverselor magazine care comercializează haine la mâna a doua. S-au dezvoltat chiar mici „afaceri“, cumpărătorii „de profesie“ vânând haine în stare foarte bună, purtând eticheta unor mărci cunoscute, pe care ulterior le pun la vânzare pe site-urile de vânzare-cumpărare. 

Vă recomandăm şi: 

Toate magazinele „second-hand“ din centrul municipiului Târgu Jiu vor fi închise. Cum s-a ajuns la asta

Pandemia de maşini second-hand. Criza COVID 19 a favorizat piaţa maşinilor rulate

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările