VIDEO-UPDATE Accident la intrarea în curtea spitalului. Un tânăr care îşi aducea copilul la Urgenţe şi un poliţist, implicaţi în eveniment

VIDEO-UPDATE Accident la intrarea în curtea spitalului. Un tânăr care îşi aducea copilul la Urgenţe şi un poliţist, implicaţi în eveniment

În urma impactului, zeci de persoane care se aflau în zona UPU s-au adunat să vadă ce s-a întâmplat FOTO: Alina Mitran

Două maşini s-au ciocnit, miercuri-seara, 22 mai 2019, la intrarea în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Unul dintre şoferi venise să-i fie consultat copilul în regim de urgenţă.

UPDATE: Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulaţie, vinovat fiind şoferul care a virat dreapta, un bărbat în vârstă de 28 ani, din Slatina, şi care a acroşat autoturismul care circula regulamentar pe prima bandă de circulaţie. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, şoferul care conducea maşina acroşată, în vârstă de 23 ani, din localitatea Movileni, poliţist de profesie, acuzând dureri imediat după impact şi fiind investigat la Unitatea de Primiri Urgenţe, fără să necesite internarea.


Ştirea iniţială

Accidentul s-a produs în jurul orelor 22,30, chiar la intrarea în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Un tânăr care se afla în maşină cu soţia şi fiul său, şi care intenţiona să intre în curtea spitalului, pentru a-i lăsa pe cei doi la Urgenţe, a lovit o altă maşină. Din declaraţiile martorilor, tânărul care dorea să ajungă în curte, şi care circula pe banda a doua de mers, a acroşat cu maşina un alt autoturism, care cicula pe prima bandă. Şoferul din autoturismul lovit a fost singurul care, deşi a ieşit singur din maşină, a acuzat dureri de cap şi a fost condus la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Şoferul grăbit a încercat să le spună poliţiştilor că ar fi fost lovit din spate de celălalt autoturism, dar urmele impcatului l-au dat de gol. Poliţiştii desfăşoară la acest moment cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: