VIDEO Imagini superbe cu Sibiul într-o reclamă indiană

VIDEO Imagini superbe cu Sibiul într-o reclamă indiană

Imagini superbe cu sibiul apar in reclama indiana - Foto captura Youtube

Imagini emoţionante cu Sibiul apar într-o reclamă indiană filmată în urmă cu aproximativ o lună în centrul oraşului.

 

Filmările pentru reclama indiană au avut loc în urmă cu aproximativ o lună în centrul istoric al oraşului, iar din imagini nu lipsesc obiective turistice cunoscute ale Sibiului cum sunt Podul Minciunilor, Piaţa Mică sau Piaţa Aurarilor. 

Reclama este pentru un serviciu bancar şi prezintă povestea emoţionantă a unui nevăzător şi a câinelui său, care au tot timpul grijă unul de altul. 

În Sibiu s-au filmat de-a lungul anilor numeroase reclame, dar şi pelicule cu protagonişti celebri cum sunt Nicholas Cage sau starul indian Salman Khan.

Vă mai recomandăm: 
 
 
Ultima nuntă în satul sibian Gherdeal a avut loc în 1987, iar ultimul copil s-a născut aici în 1988. Din comunitatea înfloritoare de altădată, care număra 300 de suflete de români şi de saşi, acum au mai rămas doar 12 locuitori, şi toţi trecuţi de 50 de ani. Amintirile lor au rămas închise în cutii cu fotografii alb-negru.
 

Lui Emil Cioran i-a plăcut să studieze şi nu să predea. A preferat să renunţe la catedra de filosofie din Braşov pentru a-şi continua viaţa de student la Paris. Eleonora Cioran, cumnata scriitorului, dar şi criticul de teatru George Banu şi pianistul Andrei Vieru, care l-au cunoscut, vorbesc despre umorul „pesimistului efervescent“, despre legăturile acestuia cu lumea mondenă şi iubirile lui Cioran.

Micul geniu IT care i-a uimit pe elveţieni: „Ştiu toate codurile pe de rost“

Petru Rogojanu, un copil de 12 ani din Sibiu, a absolvit cu succes două cursuri de IT, pentru adulţi, ale unei instituţii elveţiene, unul de web designer şi unul de web programator. Petru poate fi angajat în orice moment pe aceste poziţii, iar în 2012, a devenit cel mai tânăr web designer din România.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările