FOTO Un poliţist din Sibiu a împuşcat mortal un bărbat

FOTO Un poliţist din Sibiu a împuşcat mortal un bărbat

Politistul Bogdan Grigoras - Fotografii Facebook

Potrivit unor surse oficiale, poliţistul sibian a fost ameninţat, chiar agresat, de un alt bărbat, şi a tras mai multe gloanţe. Unul dintre gloanţe l-a rănit mortal pe agresor.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 00:22 Scandalul care s-a sfârşit cu o viaţă curmată a început în faţa barului din centrul localităţii Ţapu, povestesc localnicii. 
 
”Mortul era cu căruţa aici în faţă la bar, şi poliţistul a venit cu maşina şi s-a dus la el. Nu ştiu ce au vorbit acolo, dar se pare că l-a scuipat pe poliţist, i-a împins uşa cu piciorul, după care poliţistul s-a dat jos şi a tras un  foc de armă. El a plecat şi după aia a mai tras două în pământ şi după aia s-au urcat în căruţă şi de aici nu a mai văzut nimeni”, povesteşte Alina Meliţa, angajată la barul din localitate. 
 
Aceasta spune că bărabtul ucis de focurile de armă ale poliţistului era un scandalagiu notoriu. 
 
 
Ioan Luţă i-a cunoscut bine pe amândoi. Poliţistul îi este văr  iar victima lui i-a fost chiriaş. 
 
”Poliţistul nu era scandalagiu, îşi făcea doar meseria, mortul era scandalagiu, a făcut şi puşcărie. E normal să fim şocaţi, la noi nu s-a mai întâmplat aşa ceva”, a povestit Ioan Luţă. 
 
 
În urma bărbatului mort rămân doi copii mici, un băieţel şi o fetiţă. Şi poliţistul are acasă două fetiţe mici. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, care urmează să stabilească ce s-a întâmplat. 
 

Incidentul a avut loc în această după-amiază, în satul Ţapu din comuna sibiană Micăsasa. Poliţistul lucrează de nouă ani în cadrul IPJ Sibiu, a terminat o şcoală de agenţi de poliţie, este ajutor de şef de post în comuna Micăsasa şi are 31 de ani.

Până în prezent, poliţistul nu a fost niciodată sancţionat disciplinar.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: