Trei persoane cercetate după ce nu au respectat izolarea la domiliciu

Trei persoane cercetate după ce nu au respectat izolarea la domiliciu

Nerespectarea izolării la domiciliu este sancţionează de autorităţi

Trei persoane sunt cercetate de procurorii sibieni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce nu au respectat izolarea la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, un bărbat a plecat de acasă pentru a-şi înscrie autoturismul în circulaţie, iar alte două persoane au mers în piaţa din Avrig pentru a vinde legume şi fructe.
 
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig au fost înregistrate două dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor. 
 
Astfel, primul dosar îl vizează pe un bărbat din oraşul Avrig. El era plasat în izolare la domiciliu din 17 martie, iar în 19 martie a mers în municipiul Sibiu, la Registrul Auto Român, pentru a-şi înscrie în circulaţie autoturismul personal. 
 
Al doilea dosar se referă la două persoane domiciliate tot în Avrig, care se aflau în izolare la domiciliu din 17 martie şi care în 19 martie au mers în piaţa agroalimentară din oraş pentru a vinde legume şi fructe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: