Trafic blocat pe DN 14, în urma unui accident în care patru persoane au ajuns la spital şi pe DN 7 din cauza căderilor de pietre pe Valea Oltului

Trafic blocat pe DN 14, în urma unui accident în care patru persoane au ajuns la spital şi pe DN 7 din cauza căderilor de pietre pe Valea Oltului

Căderi de pietre pe Valea Oltului - DN7 - în afara localităţii Boiţa - Sibiu Foto Adevărul

Două evenimente s-au înregistrat joi dimineaţa, 18 martie, pe drumurile naţionale din judeţul Sibiu, care au dus la blocarea traficului rutier.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul incident s-a produs pe DN 7 / E 81, pe Valea Oltului, în afara localităţii Boiţa unde, din cauza precipitaţiilor dese din ultima perioadă, la km 246+850, pe sensul Sibiu - Vâlcea au avut loc căderi de pietre de pe versant. Traficul s-a desfăşurat alternativ, cât timp s-a intervenit pentru degajarea carosabilului. Nu s-au înregistrat nici victime, nici avarii.  

Circulaţia pe DN 7 / E 81 a fost reluată în ambele sensuri după aproximativ o oră de la anunţarea incidentului de către Poliţie.
 
Între timp, traficul s-a blocat total şi pe DN 14, la intrare în localitatea Agârbiciu, în urma unei coliziuni între un autoturism şi un camion. Ambele vehicule se îndreptau spre Mediaş, dinspre Sibiu. 
 
Trei persoane care au primit iniţial îngrijiri la faţa locului, au fost transportate iniţial la spital, în stare conştientă. Este vorba despre ocupanţii autoturismului: conducătorul auto, de 45 de ani, o femeie de 69 de ani, şi un bărbat de 74 de ani, toţi din Sibiu. Şoferul autocamionului are 47 de ani şi este din judeţul Hunedoara. Ulterior, a fost şi acesta transportat la spital.
 
„Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului. Trafic blocat total în continuare, deviat pe ruta DN 14 Copşa Mică - DN 14B (spre Blaj) - DJ 142J Şeica Mică - Şeica Mare DN 14”, a transmis la aproximativ o oră de la accident purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, Elena Werner.

Apoi a precizat că traficul în zonă a fost reluat alternativ
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările