Bolnavii de la Spitalul Judeţean din Sibiu, puşi să plătească un leu pentru o oră de privit la televizor

Bolnavii de la Spitalul Judeţean din Sibiu, puşi să plătească un leu pentru o oră de privit la televizor

Pacienţii platesc pentru a se uita la televizor - Foto Arhiva Adevărul

Pacienţii celei mai mari unităţi din Sibiu vor scoate din buzunar 1 leu pentru o oră de privit la televizor. Sistemul nu este o premieră, fiind implementat încă de anul trecut la Cluj Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pacienţii celei mai mari unităţi sanitare din judeţul Sibiu vor scoate din buzunar 1 leu pentru o oră de privit la televizor. Sistemul nu este nou, fiind implementat încă de anul trecut loa Cluj Napoca, iar firma cu care a semnat contractul spitalul din Sibiu, Invertia, este tot din Cluj.

"Firma va monta monta televizoare pe secţiile medicale 1 şi 2, în saloanele cu pacienţi, în total 50 de televizoare. Ele vor putea fi acţionate prin plata la nişte automate, iar costul este de 1 leu pe oră pentru un televizor", explică Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Potrivit sursei citate, montarea televizoarelor a început de ieri şi nu se poate spune cu exactitate cât va dura. Firma care a montat televizoarele încasează şi banii, iar din încasări va vira apoi către spital un procent de 10 la sută.

De asemenea, firma va plăti lunar şi curentul consumat, în funcţie de un calcul făcut de serviciul administrativ.

Vă mai recomandăm:

Televizoare cu fise în spitalele din Cluj-Napoca

Produsele electronice, mini-mall-urile şi rulotele cu mezeluri sunt cele mai profitabile afaceri în spitalele de stat din Chişinău. Vezi GALERIA FOTO!

Fără televizoare în spitale, pentru economie de energie

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările