Sibiu: Ordinul Arhitecţilor vrea echipă de arhitecţi în loc de arhitect şef

Breasla arhitecţilor sibieni doreşte ca postul de arhitect şef al oraşului să fie desfiinţat şi să fie numită o echipă în locul acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIŢI ŞI:

Spitalul Clinic Judeţean – campionul deficienţelor în viziunea ITM

Desfigurat de un puştan pentru o femeie

Strada în care primăria a băgat 15.000.000 de lei se rupe în două

Ordinul Arhitecţilor Sibiu-Vâlcea a propus administraţiei locale să fie numită o echipă formată din mai mulţi arhitecţi în locul postului de arhitect şef al primăriei Sibiu, post care de altfel este vacant de mai bine de un an de zile, pentru că nu este considerat ca fiind atrăgător pentru arhitecţi. Presedintele Ordinului Arhitectilor a avut o întrunire cu primarul Klaus Iohannis care s-a arătat încântat de idee. „Am propus această soluţie pentru că este mai viabilă decât să fie un singur arhitect care să facă şi o muncă destul de mare ca volum” a spus Roşca Gabriel. Acum se caută soluţia deblocării posturilor de arhitecţi,  pentru că acestea nu pot fi ocupate din cauza guvernului care ţine blocate toate posturile vacante.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările