Un poliţist a fost lovit cu toporul în cap de către un rom. Cum s-a ajuns la această situaţie

Un poliţist a fost lovit cu toporul în cap de către un rom. Cum s-a ajuns la această situaţie

FOTO Arhiva

Poliţistul din Caraş-Severin a fost lovit cu toporul în cap după ce a intervenit într-un scandalul dintr-o familie de romi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeful de post din comuna Slatina Timiş a fost sunat, miercuri seara, de către un tânăr de etnie romă care a reclamat că tatăl său face scandal şi ameninţă că îi omoară. Poliţistul s-a deplasat acasă la familia în cauză şi după ce a discutat cu cei implicaţi în scandal a reuşit să-i potolească.

Când omul legii a încercat să plece, individul reclamat că face scandal a luat un topor şi l-a lovit pe la spate în cap, după care a fugit. Poliţistul a reuşit să anunţe incidentul prin staţie şi, în scurt timp, colegii săi de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin au împânzit localitatea reuşind să-l prindă pe individ.

În momentul de faţă, acesta se află în arest, reţinut pentru 24 de ore urmând să fie judecat pentru ultraj. Poliţistul a ajuns la spital, însă medicii spun că se află în afara oricărui pericol şi că în maxim două zile va fi externat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările