Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul III al spitalului din Caransebeş

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul III al spitalului din Caransebeş

Foto spital-caransbes.ro

Un bărbat a fost găsit mort în noaptea de duminică spre luni, 20 ianuarie, în faţa spitalului din Caransebeş. Din primele informaţii reiese că s-ar fi aruncat pe fereastră, de la etajul al treilea.

Poliţiştii din Caraş-Severin cercetează împrejurările în care a murit un bărbat de 60 de ani, internat la spitalul din Caransebeş. Acesta se afla internat de aproximativ o lună în unitatea medicală din Caraş-Severin şi avea probleme cardiologice grave.

Noaptea trecută, în jurul orelor 02.00, asistente au descoperit că nu mai este în salon şi au început să-l caute. I-au descoperit papucii la unul din geamurile holului şi apoi l-au văzut jos, în faţa clădiri.

„Pacientul în vârstă de 60 de ani din municipiul Caransebeş, strada Liliacului, s-a aruncat de la etajul al treilea, forţând opritorul care era montat special ca geamul să nu poată fi deschis. Acel opritor a fost forţat şi din păcate în urma căzăturii pacientul a murit pe loc. Echipa de medici a constatat decesul şi a fost anunţată Poliţia Municipiului”, a declarat Adrian Cican, pentru expressdebanat.ro

Managerul unităţii medicale a mai spus, pentru sursa citată, că sunt în desfăşurare două anchete: cea a Poliţiei privind împrejurările în care s-a produs incidentul şi o anchetă internă. Din fişa pacientului reiese că bărbatul suferea de o boală cronică la inimă, însă nu a avut antecedente din punct de vedere psihiatric. Bărbatul mai avea doi colegi de salon care în momentul dispariţiei dormeau şi nu au auzit nimic. Mai mult, bărbatul era sub tratament perfuzabil pe seringă automată pe care şi-a detaşat-o singur fără ca cei doi colegi de salon să observe.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: