Târg de Crăciun inedit într-un oraş din Banat. Vor fi 20 de zile de spectacole susţinute de copii

Târg de Crăciun inedit într-un oraş din Banat. Vor fi 20 de zile de spectacole susţinute de copii

În acest an, inaugurarea festivă a ”Târgului de Crăciun din Reşiţa’’ va fi una cu lumină, muzică şi teatru pentru copii!

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea de-a doua ediţie a ”Târgului de Crăciun din Reşiţa” va fi inaugurată în 6 decembrie, de Moş Nicolae, de la ora 17.00 şi se va încheia în 6 ianuarie 2018. Această ediţie reuneşte expozanţi şi producători din judeţ şi din ţară, cel mai mare număr de până acum, dar şi atracţii numeroase pentru copii. Pe lângă toate acestea, conceptul scenografic şi de iluminat este unul deosebit, ceea ce va face din Centrul Civic al Reşiţei o ”zonă de poveste”.

Amenajarea, în premieră, a Centrului Civic, va cuprinde căsuţe cu produse de artizanat şi produse tradiţionle dar  şi spaţii dedicate exclusiv copiilor: Atelierul lui Moş Crăciun, Canapeaua Moşului, ateliere unde copiii vor avea diverse activităţi creative,  zonă de joacă pentru copiii cu  trenuleţ şi carusel.

Pentru amenajarea centrului se vor folosi ornamente noi şi toţi cei dornici să rămână cu o amintire se vor bucura de un inedit colţ foto cu tematică de sărbători.

Pe scena amplasată în Piaţa 1 Decembrie 1918 vor fi prezente, timp de 20 de zile,  şcolile din municipiu, fiecare cu programe artistice diferite, cluburi sportive, culte religioase şi asociaţii de cultură din oraş, din ţară şi străinătate iar în fiecare sâmbătă reşiţenii vor avea parte de concerte susţinute de artişti români în vogă. Pentru noaptea de Revelion, municipalitatea a pregătit un super concert care se va finaliza, la ora 24.00, cu un foc de artificii inedit!

Pe toată perioada ”Târgului de Crăciun din Reşiţa”,   municipalitatea va pune la dispoziţia reşiţenilor ”autobuzele moşului”, două curse speciale de transport în comun, gratuite, care vor circula din oră în oră, zilnic, între orele 16.00-21.00, înspre şi dinspre Centrul Civic şi toate cartierele municipiului. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările