Patru hoţi au lăsat bătrânele Dacii ale reşiţenilor fără baterii

Tot mai mulţi reşiţeni s-au aflat în imposibilitatea de a-şi mai porni bătrânele maşini autohtone. Asta, pentru că, patru puşti din oraş, toţi cu experienţă infracţională, le furau peste noapte acumulatorii, pe care ulterior le comercializau.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii le-au pus gând rău hoţilor şi, înainte să dea a opta lovitură, i-au identificat şi reţinut. Ei puneau la cale noi lovituri şi au povestit cu nonşalanţă oamenilor legii despre pasiunea lor, furtul din autoturisme. La reconstituirea care a avut loc în această dimineaţă, cei patru adolescenţi s-au distrat copios când poliţiştii le-au cerut să explice în cel mai mic detaliu sau când au fost puşi faţă în faţă cu părţile vătămate. “În a doua jumătate a lunii august au sustras mai multe acumulatoare auto de pe maşini şi le-au vândut. Au păgubit şapte proprietari de autoturisme, dar cinci acumulatoare au fost recuperate”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.


Păgubit de două ori
“De două ori mi-au furat bateria, iar prejudiciul nu a fost încă recuperat şi nici prea multe speranţe nu mai am. Bine că mi-au fost prezentaţi de poliţişti, că data viitoare pun eu mâna pe ei şi asta îi va costa mai scump. Mulţumesc poliţiştilor că i-au prins într-un timp destul de scurt. Am înţeles de la ei că sunt minori, ceea ce înseamnă că, în curând, e foarte posibil să se apuce din nou de spart maşini”, a spus Ion Fabure, unul dintre păgubiţi. Puştii cu îndeletniciri deloc ortodoxe au spus că Daciile sunt cel mai uşor de deschis şi au infirmat că ar avea o pasiune pentru autoturismele autohtone.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările