O legendă a rock-ului mondial şi-a confirmat prezenta la Festivalul „Custom“ de la Reşiţa. Ce surprize mai pregătesc organizatorii

O legendă a rock-ului mondial şi-a confirmat prezenta la Festivalul „Custom“ de la Reşiţa. Ce surprize mai pregătesc organizatorii

Încă o legendă a rock-ului şi-a confirmat prezenta la festivalul “Custom” de la Reşiţa. Este vorba despre britanicii de la Uriah Heep, una din cele mai de succes trupe hard rock din lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Ioan Popa spune că vor mai fi şi alte suprize la fel de mari, însă momentan nu poate să le dezvăluie.

“S-a semnat contractual Uriah Heep şi mai sunt încă două trupe mari cu care acum discutăm contractele, însă astea nu pot să le spun încă până săptămâna viitoare.  Sunt două trupe la fel de mari şi de cunoscute ca şi aceasta” a declarat Ioan Popa, primarul din Reşiţa.

„Custom Festival” este organizat de către Primăria Reşiţa şi GNB Agency şi are un buget de aproximativ 800 de mii de euro. Evenimentul va avea loc în perioada 5-7 Iulie, într-un loc de poveste, pe dealurile Resiţei, unde vor răsuna hituri ale unor trupe rock cunoscute în întreaga lume.

Alături de Uriah Heep, au mai fost semnate contracte până acum cu The Rasmus, U.D.O., Massive Wagons, DORO, Emir Kusturica & The Smoking Orchestra, Alex Calancea şi  Alternosfera.

Pe lângă trupele de succes din întreaga lume care vor concerta în "Poiana Golului", locul unde se va desfăşura festivalul, organizatorii încearcă să aducă şi alte activităţi cu trecere la publicul acestui gen. De exemplu, pentru a atrage cât mai mulţi motociclişti, la eveniment vor fi invitaţi mai mulţi constructori artizani cunoscuţi în întreaga lume pentru personalizările de motociclete.

De altfel curentul "Custom" este tot mai cunoscut şi apreciat printre deţinătorii de motociclete. Aşa că dacă veţi ajunge la Reşiţa în perioada respectivă, cu siguranţă o să puteţi o adevărată paradă a motocicletelor pe care le întâlniţi rar sau deloc pe străzile patriei.

Biletele pentru cele trei zile de festival se pot cumpăra de pe www.iabilet.ro/bilete-custom-resita-40485

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: