Aplicaţie pentru smartphone pentru unul dintre judeţele cu cele mai multe obiective turistice

Aplicaţie pentru smartphone pentru unul dintre judeţele cu cele mai multe obiective turistice

Consiliul Judeţean Caraş-Severin a lansat o aplicaţie pentru smartphone, pentru promovarea obiectivelor turistice din acest judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aplicaţia „Visit Caras-Severin” prezinţă inclusiv şi starea drumurilor şi tronsoanele pe care se execută lucrări. Aplicatia se găseşte în limba română şi limba engleza şi poate fi descărcată pe telefoanele cu sistem Android si IOS.

 “Visit Caraş-Severin  include obiective turistice montane, culturale, religioase şi industriale; trasee turistice de drumeţie şi pentru bicicletă; unităţi de cazare filtrate în funcţie de clasificare, restaurante, dar şi un calendar în care, periodic, vor fi postate evenimente de interes pentru cei ce ne vizitează judeţul. Pentru că, într-adevăr, nu putem vorbi despre turism dacă nu există infrastructura rutieră, tot în această aplicaţie vor putea fi consultate toate lucrările pe care Direcţia de Drumuri Judeţene Caraş-Severin le are în derulare şi stadiul acestora, secţiunea fiind actualizată constant”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu.

Traseele turistice sunt filtrate în trasee de drumeţie şi trasee cicloturistice. Totodată, se pot afişa, fie în ordine alfabetică, fie în funcţie de distanţa punctului de interes faţă de locaţia utilizatorului.  De asemenea există rubrici speciale pentru turismul montan, turismul religios, turismul cultural, un calendar de veniment şi o secţiune speciale cu documentare despre Banatul Montan. La accesarea unui obiectiv, utilizatorul are acces la date de contact, evenimente şi fotografii reprezentative.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările