FOTO VIDEO Dispozitiv suspect sub o maşină. Fosta iubită a fiului proprietarului, bănuită în acest caz

FOTO VIDEO Dispozitiv suspect sub o maşină. Fosta iubită a fiului proprietarului, bănuită în acest caz

GPS instalat de o persoană necunoscută sub o maşină din Vâlcea descoperit de mecanicul unui service auto Foto Adevărul

Într-un service din Vâlcea, sub dubiţa unui client, a fost descoperit marţi, 29 octombrie, un dispozitiv suspect. Specialiştii de la SRI au ridicat mecanismul.

Ştiri pe aceeaşi temă

 GALERIE FOTO

Un vâlcean de 71 de ani a alertat autorităţile după ce a aflat că sub autoutilitara dusă la Service-ul Auto Europa, din Râmnicu Vâlcea, există ataşat un dispozitiv suspect. Neştiind despre ce e vorba şi gândindu-se la posibilitatea unei bombe, omul a sunat la 112. 

„Este vorba despre un bărbat din Râmnicu Vâlcea care şi-a dus autoturismul la service, moment în care mecanicul a observat dispozitivul sub maşină”, a comunicat din partea Poliţiei Vâlcea Gabriel Popescu, precizând că este vorba despre un autovehicul proprietate personală.  

La faţa locului a fost trimisă echipa antitero a SRI-ului, poliţişti şi pompieri, care au constatat că sub maşină era ascuns de fapt un dispozitiv de urmărire. 

Momentul în care echipajul RI scoate de sub maşină dispozitivul suspect

Iniţial s-au vehiculat informaţii potrivit cărora GPS-ul ar fi fot cuplat la un telefon, dar acestea nu au fost confirmate oficial. 

„Având în vedere calitatea de apelant la 112, nu putem oferi detalii care să conducă la identificarea acestuia”, a precizat reprezentantul Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Vâlcea.

Ulterior s-a aflat, însă, că şi fiul proprietarului, un bărbat de 40 de ani folosea ocazional maşina. Acesta a ajuns la service în timpul cercetărilor, şi le-a spus anchetatorilor că are o bănuială în privinţa provenienţei dispozitivului care este posibil să aibă legătură cu el şi nu cu tatăl său. Fiul le-a menţionat poliţiştilor că în aceeaşi zi a depus o plângere la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea împotriva unei femei care i-a adresat „injurii şi expresii jignitoare”. Şi nu era pentru prima dată când avea un conflict cu aceasta.

În urmă cu o lună, a mai depus o plângere împotriva ei pentru hărţuire. Este vorba despre o femeie de 38 de ani din Râmnicu Vâlcea. Între cei doi, potrivit surselor noastre, a existat o relaţie. Când lucrurile nu au mai funcţionat, cei doi s-au despărţit, dar problemele dintre ei au continuat. Se pare că femeia a depus şi ea o plângere împotriva fostului iubit acuzându-l că nu vrea să-i mai înapoieze documentele firmei, rămase în apartamentul în care au locuit împreună. 

„Urmează să se stabilească cine a pus dispozitivul şi cu ce scop, iar în funcţie de aceste aspecte se va face şi o încadrare a faptei”, a transmis marţi seara, 29 octombrie, reprezentantul Poliţiei Vâlcea, după care miercuri, 30 octombrie a revenit asupra acestei declaraţii, precizând că nu se mai fac cercetări în acest caz pentru că: „această acţiune poate reprezenta parte a elementului material al infracţiunii de hărţuire. Rămâne să se stabilească dacă dispozitivul montat şi fapta sesizată au legătură”.

Altfel spus, fosta iubită a devenit suspectă în cazul GPS-ului montat pe ascuns sub dubiţa vâlceanului.  

În timpul operaţiunii de extragere a dispozitivului necunoscut, poliţiştii au asigurat perimetrul de siguranţă, iar pompierii măsurile de protecţie, cât timp echipa de la SRI a decuplat GPS-ul de sub maşină.


GPS instalat de o persoană necunoscută sub o mașină din Vâlcea descoperit de mecanicul unui service auto Foto Adevărul

Imagini din aceeasi galerie
  • GPS instalat de o persoană necunoscută sub o mașină din Vâlcea descoperit de mecanicul unui service auto Foto Adevărul
  • Dispozitiv GPS sub o maşină într-un service FOTO gazetavalceana ro
  • GPS instalat de o persoană necunoscută sub o mașină din Vâlcea descoperit de mecanicul unui service auto Foto colaj
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: