Alegeri prezidenţiale 2014. Florin Zamfirescu, atac dur la Victor Ponta. Cu ce personaj l-a comparat actorul pe candidatul PSD

Alegeri prezidenţiale 2014. Florin Zamfirescu, atac dur la Victor Ponta. Cu ce personaj l-a comparat actorul pe candidatul PSD

Actorul Florin Zamfirescu a fost prezent în Râmnicu Vâlcea, la o acţiune ACL

Prezent în Râmnicu Vâlcea la o acţiune organizata de ACL in semn de solidaritate cu romanii din disapora care n-au putut vota în primul tur al alegerilor prezindenţiale 2014, actorul Florin Zamfirescu l-a atacat dur pe candidatul PSD Victor Ponta.

Timp de cinci minute, cât le-a vorbit vâlcenilor, actorul l-a acuzat pe prim-ministrul Victor Ponta inclusiv că îşi face campanie electorală pe banii poporului. 
 
“Ce s-a întâmplat cu ţara asta care a primit pomeni electorale din banii pe care oamenii îi meritau, că s-au reîntregit salariile, că s-au trimis din bani europeni, tocmai acum, bonuri valorice pentru pensionarii şi aşa sărăciţi şi îngenuncheaţi de ruşine că au muncit o viaţă şi nu au din ce să trăiască?  Acei bani li se cuveneau, bonurile sunt ale lor! Cum să faci campanie din funcţia de prim-ministru având şi pâinea şi cuţitul şi întrebându-l pe Iohannis ce a făcut pentru poporul ăsta? Dar el (n.r. Victor Ponta) ce poate să facă când, în mod normal şi conform legii, un candidat trebuie să se retragă din funcţia pe care o are cât timp candidează şi nu trebuie sa existe gesturi electorale făcute din banii poporului în timp ce candidezi? Aceasta nu e o minciună, nu este o ordinărie?”, a susţinut Florin Zamfirescu 
 
La începutul discursului, actorul Florin Zamfirescu l-a asemuit pe candidatul PSD cu Spânul din povestea Harap-Alb şi a ţinut să sublinieze că se fereşte de spâni. 
 
“Creangă ne spune într-una din povestirile lui să ne ferim de spân. Mi-ar face mare plăcere să-l văd pe Ponta cu barbă. De ce Creangă, în înţelepciunea lui populară, ne-a învăţat că trebuie să ne ferim de cei spâni, de ce oare? Nu ştiu, dar eu simt nevoia să mă feresc, îl şi cunosc personal pe Victor Ponta”, a mai spus actorul. 
 
Aproximativ 200 de persoane au participat la acţiunea de aseara, din centrul Râmnicului, în semn de solidaritate cu diaspora. Printre cei prezenţi s-au numarat si consilieri judeţeni, membrii ai OT ACL Vâlcea şi co-preşedintele Romulus Bulacu. Organizatorii acţiunii nu au primit autorizaţie de la Primăria Râmnicu Vâlcea pentru acest miting si riscă să fie sancţionaţi contravenţional.  
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările