UPDATE Valea Oltului, blocată din cauza unor accidente la indigo. Cozi de maşini de peste 40 km pe sens FOTO

UPDATE Valea Oltului, blocată din cauza unor accidente la indigo. Cozi de maşini de peste 40 km pe sens FOTO

Coadă de maşini de peste 40 de km pe Valea Oltului - Vâlcea, pe sensul Sibiu - Vâlcea, în urma unor accidente la indigo la Brezoi şi Bujoreni; Foto Adevărul credit M Stoica

Două accidente rutiere produse miercuri, 14 iulie, pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea au dat peste cap traficul pe Valea Oltului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update, ora 20:35 Din informaţiile care ne parvin de la şoferii blocaţi în traficul de pe Valea Oltului reiese că în realitate coloana de maşini se întinde până în judeţul Sibiu, adică pe aproximativ 70 de kilometri, în zona Boiţa.

Alţi conducători auto ne-au declarat că se circulă câţiva metri, iar apoi sunt nevoiţi să oprească din nou. 

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Primul accident s-a produs în jurul orei 18:00 în zona Brezoi, în Defileul Oltului. O maşină a intrat într-un TIR şi a fost nevoie de aproximativ o oră ca o victimă să fie descarcerată. Când în sfârşit s-a reluat circulaţia în zonă, un alt accident rutier s-a produs în apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea.

Pe raza satului Gura Văii, în comuna Bujoreni, a avut loc un eveniment similar cu cel de la Brezoi. Un camion s-a ciocnit frontal cu un autoturism. În urma impactului a rezultat o altă victimă încarcerată. 
 
„Pompierii militari intervin cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar  SAJ cu o ambulanţă”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.
 
Participanţii la trafic ne-au sesizat că stau de zeci de minute sau de ore bune în trafic, unii chiar la peste 40 km depărtare de zona accidentului, la Balota - Racoviţa: „Suntem de 30 - 45 de minute, stăm la coadă şi nu ne mişcăm deloc”. 

„Stăm în trafic la Proieni - Brezoi, de mai bine de două ore, nu se întâmplă nimic”, a comentat un alt şofer.
 
Trafic blocat total pe Valea Oltului DN 7 - E 81 în Vâlcea în urma a două accidente - imagine de la Proieni - Brezoi; Foto Anca Nechifor
 
Coada de peste 40 de km de maşini de pe Valea Oltului - Vâlcea în urma unor accidente la indigo la Brezoi şi Bujoreni - imagine de la Balota - Racoviţa; Foto Adevărul credit M Stoica 
 
Coada de peste 40 de km de maşini de pe Valea Oltului - Vâlcea în urma unor accidente la indigo la Brezoi şi Bujoreni Foto Adevărul credit M Stoica 
 

Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările