Jafuri de 300.000 de lei în satele Vâlcii. Făptuitorii, arestaţi pentru furt calificat

Jafuri de 300.000 de lei în satele Vâlcii. Făptuitorii, arestaţi pentru furt calificat

Imagine generică Foto Arhiva Adevărul

Doi tineri, acuzaţi că au spart vile din care au sustras bani, bijuterii şi alte bunuri de valoare, au fost prinşi cu ajutorul luptătorilor SAS şi arestaţi, marţi, 23 noiembrie a.c.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, 22 noiembrie, în comuna Amărăşti şi reşedinţa de judeţ Râmnicu Vâlcea au fost efectuate mai multe percheziţii domiciliare. Acţiunea a vizat nişte tineri suspectaţi că au jefuit o serie de locuinţe din judeţ.
 
„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Secţiei 3 Poliţie Rurală Suteşti şi Serviciului Criminalistic, sprijiniţi de luptători S.A.S. şi de Serviciul Operaţiuni Speciale - Unitatea teritorială de analiză a informaţiilor, din cadrul I.P.J. Vâlcea şi efective din cadrul I.J.J. Vâlcea (jandarmi - n.r.), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au efectuat trei percheziţii domiciliare la locuinţele unor tineri, cercetaţi pentru furt calificat. 

La data de 22 noiembrie, poliţiştii au descins în comuna Amărăşti şi municipiul Râmnicu Vâlcea, la locuinţele tinerilor bănuiţi că au comis infracţiuni de furt calificat, în datele de 25 august şi 12 noiembrie a.c., fiind ulterior puse în aplicare două mandate de aducere”, au menţionat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea. 
 
Tinerii, de 27 şi respectiv 29 de ani, au sustras din vilele unor persoane din comunele Amărăşti şi Dănicei, judeţul Vâlcea, bani, bijuterii, ceasuri şi laptopuri, în valoare de aproximativ 300.000 de lei. Ambii erau cunoscuţi cu antecedente penale, având şi alte condamnări la activ.
 
„În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, tinerii au fost identificaţi şi reţinuţi pentru 24 de ore, fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, cu propuneri procedurale”.
 
Pe baza dovezilor strânse de poliţişti, instanţa de judecată din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea a decis arestarea preventivă a suspecţilor pe o perioadă de 30 de zile. 

În acest moment, hoţii se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.
 
„Cercetările continuă, sub coordonarea şi supravegherea procurorului de caz, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.
 

Vă mai recomandăm şi:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările