Diplomă de excelenţă pentru Carla Simeanu, singura elevă din Vâlcea care a obţinut media 10 la Bacalaureat

Diplomă de excelenţă pentru Carla Simeanu, singura elevă din Vâlcea care a obţinut media 10 la Bacalaureat

Eleva de 10 pe linie la BAC a primit diploma de inspectorul şcolar general Remus Grigorescu

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea i-a acordat, astăzi, Carla Simeanu, diplomă de excelenţă pentru rezultatul obţinut la Bacalaureat.Carla este singura elevă din judeţul Vâlcea care a primit 10 la toate probele de la examenul de Bacalaureat din acest an. 


Tânăra a declarat astăzi că a depus un efort considerabil, dar că a fost ajutată foarte mult şi de profesorii de la Colegiul Naţional Alexandru Lahovari din Râmnicu Vâlcea. Carla îi sfătuieşte pe toţi elevii care vor susţine examenul de maturitate anul viitor să se apuce din timp de învăţat.
 

„Le recomand să nu lase învăţatul pe ultima sută de metri, aşa cum am făcut eu. Am fost nevoită să învăţ toate comentariile la Română chiar înainte de Bacalaureat. Cred că poţi să iei 10 la BAC şi dacă nu toceşti”, spune Carla Simeanu.
 
 
Carla Simeanu împreună cu reprezentanţii ISJ Vâlcea şi directorul C.N. Alexandru Lahovari din Râmnicu Vâlcea

 

 
Carla a decis să rămână la studii în România, deşi îndeplineşt toate condiţiile pentru a merge la o universitate din Anglia. Cu speranţa că peste 3 ani va avea un loc de muncă asigurat, tânăra intenţioneză se se înscrie la Facultatea de Psihologie din Bucureşti. 
 
“ Sunt sceptică că am un viitor în România dar, deocamdată, am decis să-mi continui studiile în ţară pentru că mi-e foarte greu să mă despart de familie. Mă aştept ca, după facultate, să am un loc de muncă stabil”, mai spune Carla. 
 
Doar Ionuţ Budişteanu a mai primit în acest an o diplomă de excelenţă din partea ISJ Vâlcea.
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările