VIDEO Autobuz scăpat de sub control pe un bulevard din Ploieşti. Şoferul disperat a încercat să-l oprească, deşi nu era la volan

VIDEO Autobuz scăpat de
sub control pe un bulevard din Ploieşti. Şoferul disperat a încercat să-l
oprească, deşi nu era la volan

Şoferul a încercat să se urce în autobuz, dar fără succes

Un autobuz scăpat de sub control a fost la un pas să provoace o tragedie. Şoferul nu era la volan, iar autobuzul a plecat singur de pe loc pentru că nu fusese asigurat corespunzător la oprire. Câţiva oameni aflaţi în staţie au scăpat în ultimul moment să nu fie striviţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petecut vineri, pe un bulevard din zona Teleajen din Ploieşti. Autobuzul care circula pe traseul 104 nu a fost asigurat atunci când şoferul l-a oprit pentru câteva minute. Omul se pare că a coborât pentru câteva minute, moment în care autobuzul a plecat singur din staţie fără ca cineva să-l mai poată opri. A traversat strada în diagonală şi s-a oprit într-un stâlp. Doar o minune a făcut ca oamenii aflaţi în staţie să nu fie striviţi. S-au ferit în ultima clipă.

Şoferul disperat a încercat să se urce în autobuz, doar că uşile s-au blocat şi nu au mai putut fi deschise din exterior.

Potrivit Biroul de Presă al Poliţiei Prahova  incidentul a fost apreciat drept tamponare. Autobuzul a avariat un autoturismm şi un stâlp, iar şoferul a fost amendat cu 580 de lei.

...

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: