Tramvai deraiat la Ploieşti. Un călător a fost rănit

Tramvai deraiat
la Ploieşti. Un călător a fost rănit

Tramvai deraiat în Ploieşti FOTO Diana Frîncu

Accidentul s-a petrecut miercuri, puţin după ora 12.00, în centrul Ploieştiului, pe strada Democraţiei. Un tramvai, care circula pe traseul 101, a deviat de pe calea de rulare şi a intrat în coliziune cu un autoturism.

UPDATE ora 12.52: Persoana rănită a fost preluată de echipajul de la Salvare şi ulterior transportată la spital.

UPDATE ORA 13.36: Potrivit directorului TCE, societatea de tranport urban din Ploieşti, accidentul s-a petrecut din vina conducătorului aflat la volanului unui BMW, care nu a oprit în intersecţia dintre strada Lupeni şi strada Democraţiei.

”BMW-ul a intrat cu viteză în partea lateral-faţă a tramvaiului, iar din inerţie, tramvaiul a deraiat. Din fericire, atât şoferul autoturismului cât şi vatmanul au scăpat fără să fie răniţi. A fost rănită uşor doar o persoană care se afla în tramvai. Era un călător mai în vârstă care se pare că s-a dezechilibrat şi s-a lovit. Are leziuni minore”, a declarat Nicolae Alecsandri, directoriul TCE.

.....................

Ştirea iniţială 

Potirivt Biroului de Presă al Insepctoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, o persoană, călător în tramvai, a fost rănită şi este asistată de medici la faţa locului.

Autoturismul BMW care a intrat în coliziune cu tramvaiul a fost puternic avariat FOTO Diana Frîncu

În tramvai se aflau, la momentul accidentului, aproximativ 15 persoane, a anunţat sursa citată.

Traficul în zona pieţei Anton, unde a avut loc impactul dintre tramvai şi autoturism, este dirijat de echipajele de la poliţia rutieră.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările