Tânără amendată cu 10.000 de lei pentru că a ieşit din izolare. A mers în secret să-şi facă chiuretaj la un cabinet privat

Tânără amendată
cu 10.000 de lei pentru că a ieşit din izolare. A mers în secret să-şi facă chiuretaj la
un cabinet privat

Cabinet de ginecologie

O tânără recent întoarsă din Italia a fost amendată de către autorităţile din Prahova cu 10.000 de lei pentru că a plecat de acasă, deşi trebuia să rămână 14 zile în izolare. Femeia a mers în secret la un cabinet privat din Sinaia pentru un chiuretaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra este de fel din judeţul Sălaj, dar s-a întors din Italia la iubitul său care locuieşte în Câmpina. În această dimineaţă a mers la Sinaia, la un cabinet medical privat pentru un chiuretaj, doar că lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Intervenţia medicală s-a dovedit a fi una dificilă, astfel că medicul din Sinaia a sfătuit-o să meargă de urgenţă la Spitalul de Obstetrică Ginecologie (SOG) din Ploieşti. Abia aici se pare că ar fi anunţat că vine din Italia şi că avea obligaţia să rămână în casă, izolată timp de două săptămâni. Pentru că nu a respectat regulile impuse de situaţia epidemiei de coronavirus, tânăra a fost amendată cu 10.000 de lei, a anunţat Gheorghe Alexandru, managerul SOG Ploieşti.

Acesta a precizat că medicii şi asistentele medicale care au intrat în contact cu tânăra purtau echipament de protecţie.

Femeia a fost externată şi se află la domiciliu, a precizat Alexandru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările