„Safari” pe Valea Prahovei. Turiştii care s-au plimbat cu trenuleţul Sinaia Expres au fost asistaţi de pe margine de doi pui de urs

„Safari” pe Valea Prahovei. Turiştii care s-au plimbat cu trenuleţul
Sinaia Expres au fost asistaţi de pe margine de doi pui de urs

Ursii au coborât în centrul staţiunii Sinaia FOTO Marian Negotei

Doi pui de urs au făcut senazaţie, sâmbătă, la Sinaia pentru că au avut curajul să coboare până aproape de centrul staţiunii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două animale sălbatice s-au plimbat liniştite printre maşini şi s-au lăsat fotografiate de turiştii care se aflau în trenuleţul Sinaia Expres.

Urşii au coborât mai jos de Cota 1000 şi nu s-au temut deloc de prezenţa oamenilor. Au ieşit pe stradă, printre maşini, în căutare de hrană. Se opresc de regulă la tomberoanele de gunoi din zona hotelurilor din staţiune, îşi iau mâncarea şi apoi se retrag în pădure, spun oamenii locului care deja le-au învăţat comportamentul.

Prezenţa urşilor în centrul staţiunilor montane de pe Valea Prahovei a devenit un specific al locului. Autorităţile intervin de fiecare dată, alungă animalele în pădure, dar acestea revin de fiecare dată.

Au fost găsiţi urşi chiar în curtea Primăriei din Sinaia sau în faţa staţiei de Ambulanţă.  

Puii de urs au coborât până aproape de centrul staţiunii Sinaia FOTO Marian Negotei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările