Rosal a fost amendată cu 2.000 de lei pentru deszăpezirea defectuoasă din Ploieşti

Rosal a fost amendată cu 2.000 de lei pentru deszăpezirea defectuoasă din Ploieşti

Rosal a luat prima amendă din acest sezon de iarnă. FOTO Adevărul Ploieşti

Modul defectuos în care s-a realizat deszăpezirea din Ploieşti a adus operatorului de salubritate din oraş o primă amendă din acest sezon, de 2.000 de lei

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Comandamentului de deszăpezire din Ploieşti au decis marţi sancţionarea Rosal, operatorul de salubritate, care se ocupă şi cu deszăpezirea din oraş. 

Rosal a fost amendată cu 2.000 lei pentru nerespectarea prevederilor din programul de deszăpezire şi pentru că nu a asigurat suficiente utilaje pentru a interveni prompt pe arterele de circulaţie din Ploieşti.

Marţi dimineaţă, traficul din oraş s-a desfăşurat cu mare dificultate din cauza zăpezii depusă în strat gros. De asemenea, mulţi ploieşteni nu au putut ieşi cu maşinile din parcare din cauza străzilor necurăţate.  

Reprezentanţii Comandamentului de iarnă, constituit la nivelul municipalităţii, va monitoriza în continuare acţiunile de deszăpezire derulate de operatorul de salubritate.

Prahova este sub cod galben de ninsori până marţi seară, la ora 22.00.

Pe aceeaşi temă

UPDATE O ambulanţă SMURD rămasă blocată în zăpadă, în Prahova. Peste 1.500 de prahoveni nu au electricitate. Peste 1.500 de persoane din Prahova nu au marţi electricitate, iar drumul dintre localităţile Baba-Ana şi Boldeşti - Grădiştea este blocat din cauza ninsorilor abundente. Mai multe maşini şi o ambulanţă SMURD au fost scoase din nămeţi de pompieri
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările