Peste 30 de unități de învățământ din Prahova nu au aviz de funcționare

Peste 30 de unități de învățământ din Prahova nu au aviz de funcționare

Nu toate școlile își vor primi în siguranță elevii în acest an școlar (foto: Alex Policală)

Deși mai sunt doar câteva zile până la debutul unui nou an școlar, peste 30 de unități didactice din Prahova nu au obținut avizul de funcționare. De asemenea, autoritățile care au efectuat verificările sunt sceptice că aceste instituții se vor încadra în termen pentru a obține autorizația necesară.

În ciuda celor constatate, lucrurile nu sunt, din punctul de vedere al organelor de control, îngrijorătoare la nivelul județului. Și asta pentru că, până acum, mare parte a unităților didactice s-au încadrat în normele necesare avizului de funcționare. Astfel, 327 de grădiniţe cu program normal, 46 de grădiniţe cu program prelungit, 285 de şcoli, 49 de licee, trei universităţi, şase şcoli postliceale sanitare şi alte opt şcoli speciale au obţinut autorizația necesară funcţionării din partea Direcției de Sănătate Publică Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările