Fiul patronului Cris Tim, arestat într-un dosar de trafic de cocaină. A fost prins în flagrant în Prahova

Fiul patronului Cris Tim, arestat într-un dosar de trafic de cocaină. A fost prins în flagrant în Prahova

Fiul patronului Cris Tim, arestat la solicitarea DIICOT FOTO Arhivă

Vlad Cristian Timiş, fiul lui Radu Timiş, patronul societăţii Cris Tim, unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din România, a fost arestat preventiv la Criaova într-un dosar de trafic de droguri.

 Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a fost filat şi ulterior prins de DIICOT  în timpul unei tranzacţii care ar fi avut loc pe raza judeţului Prahova.

Surse apropiate de anchetă au precizat că tânărul Timiş a fost prins în data de 14 septembrie, la intrarea în Câmpina dinspre Sinaia. Procurorii aveau informaţii că Vlad Timiş urma să se întâlnească cu un colaborator de-al său de la care urma să primească banii primiţi din vânzarea unei cantităţi de cocaină. Cei doi au fost prinşi în flagrant, arată sursele citate.

Vlad Cristian Timiş şi colaboratorul său, Florin Daniel Stoian, au fost duşi la Craiova, pentru a fi audiaţi în cauză de către procurorii DIICOT. Pe numele său a fost solictată măsura arestării preventive, dosarul aflându-se pe rolul secţiei penale a Tribunalului Dolj.

Instanţa a aprobat solictarea procurorilor DIICOT astel că Vlad Timiş şi cel de-al doilea inclupat, Daniel Stoian, au fost arestaţi pentru 30 de zile, soluţia nefiind una definitivă, dar executorie.

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie- Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Timiş Vlad-Cristian pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Stoian Daniel-Florin pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv”, conform portalului instanţelor de judecată.

Soluţia Tribunalului Dolj a fost contestată la Curtea de Apel Craiova, dosarul fiind programat pentru soluţionare în data de 20 septembrie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările