Fata care a murit luni într-un accident pe DN1, la Movila Vulpii, era elevă la un liceu din Câmpina. Prietenul ei nu înţelege ce căuta în maşina şoferului care a provocat tragedia

Fata care a murit
luni într-un accident pe DN1, la Movila Vulpii, era elevă la un liceu din
Câmpina. Prietenul ei nu înţelege ce căuta în maşina şoferului care a provocat
tragedia

Andreea ar fi împlinit 17 ani în data de 25 noiembrie foto Facebook

Andreea Ştefania, fata de doar 17 care a murit, luni seară, în accidentul produs pe DN1, la Movila Vulpii era elevă la Colegiul Tehnic Constantin Istrati din Câmpina. Când au aflat vestea morţii tinerei, prietenii ei nu şi-au putut explica ce căuta în maşina bărbatului care a provocat tragedia.

Andreea se afla în maşina (Skoda) unui bărbat în vârstă de 35 de ani din Câmpina. Se îndreptau spre Ploieşti cu viteză foarte mare, spun martorii. Şoferii aflaţi în trafic la momentul producerii impactului spun că bărbatul părea că se grăbeşte foarte tare şi că aproape tot timpul făcea semne cu farurile celorlalţi participanţi la trafic să-i facă loc.

Accidentul s-a produs luni, 19 noiembrie, în jurul orelor 19.00, pe DN1, pe sensul de coborâre, exact în dreptul societăţii Lido Gârbea. După cum povestesc martorii, şoferul din Câmpina, care conducea cu vitează, deşi afară era întuneric şi ceaţă densă, s-ar fi speriat de un TIR care intra în curtea societăţii. Probabil nu l-a văzut la timp din cauza vizibilităţii reduse, motiv pentru care a făcut o manevră greşită încercând să evite impcatul cu acesta. A pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens unde s-a lovit frontal cu un alt autoturism condus regulamentar.

Andreea se afla pe bancheta din dreapta a maşinii condusă de şoferul care venea dinspre Câmpina. N-a mai avut nicio şansă. A fost găsită decedată de către medicii de la SMURD care s-au deplasat la caz. Maşina a ajuns pe câmp şi era răsturnată.

Pe contul fetei de facebook a fost postat un mesaj de către un prieten. Acesta spune că nu-şi explică ce căuta Ştefania la acea oră în maşina respectivă.

”Sunt prietenul Andreei . 
Cu o durere mare în suflet vă scriu şi vă confirm că da Andreea noastră a murit astăzi într un accident pe DN1. Dumnezeu să te ierte draga mea. Nu stiu ce ai cautat tu în acea masina. Nu imi vine să cred încă . Tot îmi doresc să nu fie adevarat. Dar din pacate nu se poate! Dumnezeu să te ierte, prea tânără, multe vise. Dumnezeu sa o ierte!”, scrie prietenul fetei.

Andreea urmă să-şi serbeze ziua de naştere în data de 25 noiembrie. Împlinea 17 ani.

În urma impactului extrem de violent, atât şoferul maşinii în care se afla Andreea cât şi bărbatul care conducea cea de-a doua maşină implicată au fost grav răniţi şi se află la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: