Două persoane au murit la distanţă de doar câteva minute după ce au căzut de la înălţime. Una dintre victime a rămas suspendată de o grindă

Două persoane au
murit la distanţă de doar câteva minute după ce au căzut de la înălţime. Una
dintre victime a rămas suspendată de o grindă

Două posibile sinucideri au avut loc, miercuri, la Ploieşti, la o distanţă de doar câteva minute. O femeie în vârstă de 60 de ani şi un bărbat de 50 de ani au murit după ce au căzut de la înălţime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima alertă a fost dată miercuri, printr-un apel la numărul unic de urgenţă, la ora 14.40. Era anunţată o posibilă sinucidere a unei femei în vârstă de 60 de ani. Victima căzuse de la etajul al doilea, pe scara blocului în care locuia.

 Echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Prahova, ajuns la locul solicitării, a constatat că femeia avea ”leziuni incompatibile cu viaţa” în urma căderii de la o distanţă de mai bine de cinci metri.

La nici o jumătate de oră, un alt apel similar solicita intervenţia de urgenţă a unui echipaj de la Ambulanţă, de data aceasta pentru un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani. Acesta a fost găsit suspendat la o înălţime de trei metri faţă de sol, iar medicii au constatat decesul.

În ambele cazuri se ia în considerare varianta sinuciderii, dar acest aspect urmează să fie stabilit de ancheta poliţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările