Dedeman deschide magazin la Ploieşti

Dedeman deschide magazin la Ploieşti

Magazinul Dedeman Ploieşti va fi construit în zona Oborului. FOTO Adevărul

Zvonurile privind deschiderea unui magazin de bricolaj Dedeman în Ploieşti au trecut în faza de certitudine. Proiectul de hotărâre privind aprobarea planului urbanistic zonal pe strada Oborului va fi, miercuri, în atenţia consilierilor locali

Ştiri pe aceeaşi temă

Magazinul Dedeman din Ploieşti va fi construit în zona Oborului ploieştean, foarte aproape de noul mall AFI.

Miercuri, consilierii locali au pe ordinea de zi a unei şedinţe extraordinare un proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal ,,Schimbare funcţiune din zonă industrială în zonă instituţii şi servicii şi modificare indicatori urbanistici“, pe strada Oborului, nr. 1.

Deschiderea magazinului de bricolaj (în Ploieşti mai activează Bricostore, Praktiker, Obi, Baumax) va crea locuri de muncă pentru ploieşteni, dar va reconfigura şi zona Oborului.

Dedeman activează pe piaţă din anul 1992 şi operează în prezent o reţea de 30 de magazine, cu peste 6.000 de angajaţi. Compania se afla în plin proces de extindere la nivel naţional.

Magazinele au suprafeţe cuprinse între 6.000 şi 18.000 de metri pătraţi, oferind o gamă sortimentală diversificată de peste 45.000 de produse.

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul.

Dragoş şi Adrian Pavăl, doi matematicieni plecaţi dintr-o familie modestă din Suceava, au pornit în 1992 cu un butic în Bacău şi au ajuns să domine piaţa magazinelor de bricolaj din România.

Vă mai recomandăm

Povestea neştiută a fraţilor Dedeman. Românii care le-au luat faţa giganţilor din Vest

Târg de construcţii, amenajări şi grădinărit, pe esplanada Palatului Culturii din Ploieşti

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările