Şapte copii dintr-un centru de plasament din Prahova, infectaţi cu SARS CoV-2. Cel mai mic are un an şi cinci luni

Şapte copii dintr-un centru de plasament din Prahova, infectaţi cu SARS CoV-2. Cel mai mic are un an şi cinci luni

Copii din centre de plasament din judeţul Prahova, infectaţi cu noul coronavirus

Şapte copii aflaţi într-un centru de primire în regim de urgenţă din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova au fost infectaţi cu nou coronavirus, cel mai mic dintre aceştia având un an şi cinci luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

„DSP Prahova a raportat un nou focar, identificat la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă „Cireşarii“ din Ploieşti, unde zece persoane au fost confirmate cu noul coronavirus. Este vorba despre trei cazuri din rândul personalului şi şapte beneficiari, copii cu vârsta cuprinsă între 1 an şi 5 luni şi 17 ani”, informează, sâmbătă, Prefectura Prahova.

Şase copii se află în izolare la Centrul cu rol de triaj ,,Sfânta Maria" din Vălenii de Munte, iar al şaptelea a fost internat într-un spital suport-COVID.
 
Judeţul Prahova raportează, vineri, un total de 11.516 de persoane care au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2 de la debutul pandemiei. Dintre aceştia, 356 au murit, cel mai recente două decese fiind raportate de vineri până sâmbătă. Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, în Prahova, este de 428, dintre care 384 de paturi sunt ocupate. La ATI, sâmbătă dimineaţă toate locurile pentru pacienţii cu SARS-CoV-2 erau ocupate.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările