BMW căzut în râpă pe Transfăgărăşan, după ce şoferul a coborât să facă poze şi nu a tras frâna de mână

BMW căzut în râpă pe Transfăgărăşan, după ce şoferul a
coborât să facă poze şi nu a tras frâna de mână

BMW-ul a căzut în râpă 20 de metri FOTO: ISU Argeş

Doi turişti aflaţi pe Transfăgărăşan au rămas fără maşină, după ce au coborât să facă fotografii şi nu au tras frâna de mână. Maşina, un BMW, a luat-o la vale 20 de metri şi a căzut într-o râpă. Vehiculul avea asigurare CASCO. Incidentul s-a petrecut la 5 kilometri de Cascada Bâlea.

Ştiri pe aceeaşi temă

În maşină se aflau doi bărbaţi, iar şoferul în vârstă de 28 de ani a ieşit din BMW fără să tragă frâna de mână. La scurt timp după ce cei doi bărbaţi au început să facă poze, maşina a luat-o la vale. În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită, întrucât cei doi pasageri ieşiseră din maşină.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, pompierii au fost chemaţi să intervină, marţi după-amiază, pe Transfăgărăşan, pentru a scoate dintr-o râpă un autoturism. În această seară, la locul incidentului va veni o platformă pentru a scoate BMW-ul din râpa de pe Transfăgărăşan.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările