Topul celor mai proaste filme din istorie. Pelicula care ocupă primul loc

Topul celor mai proaste filme din
istorie. Pelicula care ocupă primul loc

În 2000, John Travolta a jucat într-un film desfiinţat de critici FOTO: tribune.ca

Jurnaliştii britanici de la Standard.co.uk au întocmit un top al celor mai proaste filme din istorie. Pe primul loc în acest top se află un film regizat de faimosul actor John Travolta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul ”Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000” a apărut pe marile ecrane în anul 2000, fiind regizat de John Travolta (care şi joacă în film) şi relatează povestea unui sclav care se luptă cu marţienii ce au cucerit Pământul. Filmul are dialoguri ridicole şi efecte speciale penibile şi a primit opt premii Zmeura de Aur pentru cel mai prost film la vremea respectivă. Culmea e că John Travolta a reacţionat ciudat la miile de critici negative, spunând că pelicula a fost ”un film frumos”.

Pe locul al doilea în top este filmul ”Moş Crăciun cucereşte marţienii”, realizat în 1964 şi care prezintă povestea unor marţieni care îl răpesc pe Moş Crăciun. Ulterior, copiii marţienilor sunt fascinaţi de Moş Crăciun.

Al treilea în topul celor mai proaste filme din istoria este ”United Nations”, un film ce prezintă istoria FIFA într-un mod propagandistic. Problema e că pelicula, în care au jucat actori de top precum Tim Roth sau Gerard Depardieu, a fost lansată în 2015, anul în care au izbucnit uriaşele scandaluri de corupţie tocmai la adresa oficialilor FIFA. Filmul a avut încasări de doar 918 dolari.

Locul patru în acest top nedorit este ocupat de filmul ”Camera” din 2003 şi care îl are în rolul principal pe Tommy Wiseau. Filmul a fost aspru criticat pentru dialogurile pline de non-sensuri şi pentru intriga penibilă.

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: