Tânărul omorât de cavalerul de onoare a fost înmormântat

Tânărul omorât de cavalerul de onoare a fost înmormântat

Rudele şi prietenii l-au condus pe Dumitru Cimpoacă pe ultimul drum

Tânărul omorât în bătaie de fostul cavaler de onoare a fost astăzi înmormântat. Cele două copile ale lui în vârstă de 5 şi respectiv 3 ani  vor spune „tati” chipului din fotografii.  Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum pe Dumitru Cimpoacă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din comuna Călineşti şi-a dat ultima suflare luni noaptea la spitalul Floreasca din Bucureşti. Dumitru Terteci, în vârstă de 28 de ani, cel mai bun prieten al său din copilărie, l-a bătut în noaptea de Revelion pentru că acesta i-a reproşat că devarsă mizeria de la grajd în curtea lui.


„Le-am spus fetelor că tati lor este un înger”

Soţia, părinţii, fraţii, rudele, cu toţii au vărsat o mare de lacrimi. Durerea din sufletul lor nu poate fi descrisă în cuvinte. Apăsarea devine şi mai mare în momentele în care cele două fete ale lui Dumitru Cimpoacă se întreabă dacă tatăl lor este un înger acum. „Nu ştiu ce să le mai spun. Mi se rupe sufletul. M-a lăsat singur cu ele. Un nenorocit ne-a distrus familia. Mi-a băgat soţul în pământ. Le-am spus fetelor că tati lor este un înger şi le veghează din Cer”, ne-a spus cu ochii înlăcrimaţi soţia lui Dumitru Cimpoacă. Fata cea mare a victimei nu s-a dezlipit de sicriul în care se va odihni pentru totdeauna tatăl ei.

„Nu am văzut un copil care să conştientizeze ce se întîmplă. Are doar cinci anişori şi a plâns continuu. Se întreba de ce tatăl ei nu o mai strînge în braţe. De ce a murit, că vrea să o mai ducă la grădiniţă”, ne-a spus Ioana Florea, una dintre vecinele familiei Cimpoacă. Un ultim omagiu i-au adus tânărului şi foştii colegi de la carmangeria Radic Star, acolo unde el lucra.


Doar un gard desparte familia victimei de cea a criminalului. Părinţii şi fratele lui Dumitru Terteci nu au ieşit din casă, au stat departe de ochii celor îndoliaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările