Scandal: Bătaie de două zile între ţiganii din comuna Mălureni

În ultimele două zile, poliţiştii argeşenii au fost alertaţi de două ori pentru a interveni între romii din comuna Mălureni, sat Păuleasca.

Ştiri pe aceeaşi temă

După un scandal monstru, rromii s-au luat la bătaie între ei. Şi de parcă pumnii n-ar fi fost de ajuns, au început să arunce cu pietre. Ştefan, de 30 de ani, şi Mariana Şerban, soţ şi soţie, s-au luat la ceartă cu vărul bărbatului, Dănuţ Şerban, de 47 de ani. Femeia a pus mâna pe o piatră şi a aruncat-o înspre Dănuţ Şerban, lovindu-l în cap. De aici a răbufnit totul, iar în urma bătăi, toţi trei au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Cearta a continuat şi ieri când rudele lui Dănuţ Şerban au vrut să se răzbune pe cei doi soţi şi au mers la ei acasă pentru a le cere socoteală. De la vorbe grele aruncate la pumni n-a fost decât un pas, iar Mariana Şerban, prinsă la mijloc între furia bărbaţilor a avut cel mai mult de suferit, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio cerebral şi a rămas internată.

Toţi cei implicaţi în scandal s-au ales cu amenzi cuprinse între 500 şi 800 lei.

„În funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale se va face încadrarea juridică a faptei“, a declarat agent Laura Folea, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările