Piteştiul iese din scenariul roşu. Restricţiile de weekend au încetat de vineri, iar pentru sâmbătă vin alte veşti bune

Piteştiul iese din scenariul roşu. Restricţiile de weekend au încetat de vineri, iar pentru sâmbătă vin alte veşti bune

Foto Facebook Poliţia Română

Rata de incidenţă Covid 19 a scăzut sub trei cazuri la mia de locuitori în municipiul Piteşti. Prefectul Emilia Mateescu a anunţat că începând cu ziua de vineri restricţiile de weekend încetează.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Vineri, în Piteşti incidenţa COVID-19 a ajuns la 2.88 la mie.
 
ncepând cu ziua de vineri 23.04.2021, restricţiile de weekend încetează. Drept urmare, operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private îşi vor putea desfăşura activitatea până la orele 21.00, iar circulaţia persoanelor vă fi permisă până la orele 22.00", precizează Cancelaria Prefectului Judeţul Argeş. 
 
Începând cu ziua de sâmbătă (24 aprilie, orele 00.00), pentru municipiul Piteşti, încetează şi aplicarea măsurilor Hotărârii CJSU Argeş nr 25/9.04.2021.
 
Astfel, este permisă activitatea cu publicul a operatorilor economici, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum a produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, în interiorul clădirilor, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă.
 
Se reia activitatea desfăşurată în spaţii închise a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc şi activităţile în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte fără a depăşi 30% din capacitatea maximă.
 
Circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei va fi permisă în intervalul orar 05.00- 22.00.
 
"Prefectul le mulţumeşte cetăţenilor pentru înţelegerea de care au dat dovadă în ultimele 14 zile. Efortul şi ajutorul fiecăruia a condus la scăderea ratei de incidenţă în municipiul Piteşti şi în judeţul Argeş. 
 
Este o dovadă în plus că, doar împreună, reuşim să depăşim această perioadă dificilă. 
 
Prefectul recomandă cetăţenilor şi operatorilor economici continuarea atitudinii responsabile pentru prevenirea răspândirii Covid 19", mai precizează Cancelaria Prefectului Judeţul Argeş. 
 
În acest moment în mai multe centre de vaccinare sunt locuri disponibile cu termen de aşteptare mic sau deloc. Prefectul Emilia Mateescu invită argeşenii în centrele de vaccinare pentru imunizare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările