Incendiu la o policlinică din Argeş. Personalul medical şi pacienţii, evacuaţi VIDEO

Incendiu la o policlinică din Argeş. Personalul medical şi pacienţii, evacuaţi VIDEO

Foto: ISU Argeş

Un incendiu a izbucnit luni la o policlinică din oraşul Costeşti, judeţul Argeş. Pompierii aflaţi la faţa locului spun că nu sunt victime.

 UPDATE: Incendiul a fost lichidat. 

"Elementele combustibile din componenţa acoperişului s-ar fi aprins de la flăcările sau scânteile unui incendiu produs la vegetaţia uscată din spatele construcţiei", explică ISU Argeş.

Intervenţia a durat aproximativ două ore.

UPDATE: Încă se lucrează pentru lichidarea focarelor nestinse de la nivelul acoperişului.
 
"Din informaţiile deţinute în acest moment, incendiul a afectat aproximativ 80 mp de acoperiş (asterială, izolaţie termică şi tablă), iar persoanele care s-au evacuat erau într-un cabinet stomatologic", precizează ISU Argeş.
 
A mai ars şi vegetaţia uscată aflată în spatele clădirii.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.
 
 Ştirea iniţială:
 
Personalul medical şi pacienţii s-au evacuat la timp.
 
"La incendiul de la policlinică din oraşul Costeşti au intervenit Secţia de Pompieri Costeşti cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat", precizează ISU Argeş. 
 
Spre locul evenimentului se mai deplasează o autoscară şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Detaşamentele Piteşti şi Bradu:
 
 
"Nu sunt victime, arde la nivelul acoperişului. Din primele informaţii, din interior s-au evacuat pe cont propriu 5 persoane, printre care şi 3 pacienţi", mai precizează ISU Argeş. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările