Dacia pregăteşte un super Duster de 150 CP

Motor de 2, 0 litri şi 150 CP. Aşa va arăta cel mai puternic automobil produs vreodată în Uzina de la Mioveni. Super Dusterul va fi destinat exportului, scriu jurnaliştii de la Ziarul Financiar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacia pregăteşte cel mai puternic model din istoria uzinei de la Mioveni! Conform Ziarului Financiar, super Dusterul  va avea un motor de 2,0 litri şi 150 CP.

Conform aceleiaşi surse, Automobile Dacia a exportat deja, în luna februarie a acestui an, două SUV-uri Dacia Duster astfel echipate, fiind vorba, cel mai probabil, de două modele test.

Jurnaliştii de la Ziarul Financiar mai scriu că Philippe Prevel, fostul şef al Renault Technologie Roumanie a confirmat anul trecut, într-un interviu acordat acestei publicaţii, că există posibilitatea echipării SUV-ului Duster cu un motor mai puternic pe benzină proiectat special pentru piaţa rusă, însă nu şi pentru cea din România.

În prezent cea mai puternică versiune a SUV-ului este cea cu motor diesel de 1,5 litri şi 110 CP.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările