Cadou special pentru suporterii FC Argeş la derby-ul cu Rapid: intrare gratuită la peluză. Care e singura condiţie ce trebuie îndeplinită

Cadou special pentru suporterii FC Argeş la derby-ul cu
Rapid: intrare gratuită la peluză. Care e singura condiţie ce trebuie
îndeplinită

Mii de fani sunt aşteptaţi la meci FOTO: Primăria Piteşti

Sâmbătă 7 iunie, de la ora 21, pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti se va disputa meciul dintre FC Argeş şi Rapid Bucureşti. Iar conducerea clubului unde a făcut carieră marele Dobrin le face un cadou special fanilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu ocazia aniversării a 68 de ani de la înfiinţarea echipei, clubul FC Argeş şi municipalitatea piteşteană au răspuns solicitării suporterilor echipei şi pun la dispoziţia fanilor locuri cu intrare gratuită la meciul din 7 august, dintre FC Argeş şi FC Rapid Bucureşti, situate la Peluza Nord a Stadionului „Nicolae Dobrin”, unde va avea loc întâlnirea sportivă de sâmbătă.

Singura condiţie pentru ocuparea unui astfel de loc este purtarea tricoului FC Argeş sau a unor însemne în culorile alb-violet. La Peluza Nord pot încăpea câteva mii de suporteri.

Fanii care doresc să participe la meciul de sâmbătă 7 august, din Piteşti, trebuie să respecte măsurile de prevenţie impuse de contextul pandemic actual, conform cărora persoanele eligibile pentru a asista la un meci de fotbal sunt:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

FC Argeş Piteşti a fost fondat în anul 1953 sub numele de Dinamo Piteşti, debutând în prima divizie în anul 1961. A fost una dintre echipele de vârf ale anilor ’70, reuşind să câştige două titluri de campioană în anii 1972 şi 1979.

În cei 68 de ani de existenţă, FC Argeş s-a remarcat nu numai prin cele două titluri de campioană a României sau prin participările în cupele europene, ci şi prin faptul că a dat fotbalului românesc jucători de mare valoare. Este recunoscut la nivel naţional faptul că FC Argeş este o pepinieră de fotbalişti, în fiecare an doi-trei devenind protagonişti ai Diviziei A. Tot FC Argeş a dat şi doi dintre cei mai mari fotbalişti ai României, din toate timpurile: Nicolae Dobrin şi Adrian Mutu.

 

Vă mai recomandăm şi:

Portarul care a jucat şi cu Dobrin, şi cu Hagi. Pe care îl consideră mai bun

 

Stadionul pe care a jucat marele Dobrin va fi demolat şi înlocuit cu cel mai modern stadion din România


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările