Cadou special pentru suporterii FC Argeş la derby-ul cu Rapid: intrare gratuită la peluză. Care e singura condiţie ce trebuie îndeplinită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de fani sunt aşteptaţi la meci FOTO: Primăria Piteşti
Mii de fani sunt aşteptaţi la meci FOTO: Primăria Piteşti

Sâmbătă 7 iunie, de la ora 21, pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti se va disputa meciul dintre FC Argeş şi Rapid Bucureşti. Iar conducerea clubului unde a făcut carieră marele Dobrin le face un cadou special fanilor.

Cu ocazia aniversării a 68 de ani de la înfiinţarea echipei, clubul FC Argeş şi municipalitatea piteşteană au răspuns solicitării suporterilor echipei şi pun la dispoziţia fanilor locuri cu intrare gratuită la meciul din 7 august, dintre FC Argeş şi FC Rapid Bucureşti, situate la Peluza Nord a Stadionului „Nicolae Dobrin”, unde va avea loc întâlnirea sportivă de sâmbătă.

Singura condiţie pentru ocuparea unui astfel de loc este purtarea tricoului FC Argeş sau a unor însemne în culorile alb-violet. La Peluza Nord pot încăpea câteva mii de suporteri.

Fanii care doresc să participe la meciul de sâmbătă 7 august, din Piteşti, trebuie să respecte măsurile de prevenţie impuse de contextul pandemic actual, conform cărora persoanele eligibile pentru a asista la un meci de fotbal sunt:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

FC Argeş Piteşti a fost fondat în anul 1953 sub numele de Dinamo Piteşti, debutând în prima divizie în anul 1961. A fost una dintre echipele de vârf ale anilor ’70, reuşind să câştige două titluri de campioană în anii 1972 şi 1979.

În cei 68 de ani de existenţă, FC Argeş s-a remarcat nu numai prin cele două titluri de campioană a României sau prin participările în cupele europene, ci şi prin faptul că a dat fotbalului românesc jucători de mare valoare. Este recunoscut la nivel naţional faptul că FC Argeş este o pepinieră de fotbalişti, în fiecare an doi-trei devenind protagonişti ai Diviziei A. Tot FC Argeş a dat şi doi dintre cei mai mari fotbalişti ai României, din toate timpurile: Nicolae Dobrin şi Adrian Mutu.

Vă mai recomandăm şi:

Portarul care a jucat şi cu Dobrin, şi cu Hagi. Pe care îl consideră mai bun

Stadionul pe care a jucat marele Dobrin va fi demolat şi înlocuit cu cel mai modern stadion din România


 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite