A murit bărbatul care şi-a prins capul sub cabina unui camion

A murit bărbatul care şi-a prins
capul sub cabina unui camion

Bărbatul era în comă de gradul IV FOTO: arhiva Adevărul

Bărbatul care şi-a prins capul sub cabina unui camion vineri 25 iunie s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 26 iunie, în ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul Judeţean Argeş. Bărbatul era în comă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un teribil accident s-a petrecut vineri seara în Piteşti. Un bărbat a ajuns la spital după ce şi-a prins capul sub cabina unui camion.

”Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, pacientul a decedat, în această dimineaṭă, la ora 4:55, în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti”, precizează Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Argeş.

"Pompierii s-au deplasat pe strada Depozitelor pentru extragerea unei persoane care ar fi rămas prinsă cu capul sub cabina unui cap tractor.

Nu a fost nevoie de descarcerarea persoanei, deoarece cabina a fost ridicată, iar bărbatul de aproximativ 50 de ani a fost preluat de către un echipaj SAJ", precizează ISU Argeş.

Bărbatul a fost adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, de un echipaj al SAJ, în comă de gradul IV.

Vă mai recomandăm şi:

Accident teribil în Piteşti. Un bărbat şi-a prins capul sub cabina unui camion

Accident grav în Piteşti. Un bărbat a rămas prins cu capul sub cabina unui camion

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările