A murit băiatul uneia dintre cele mai cunoscute judecătoare din Argeş

A murit băiatul uneia dintre cele mai cunoscute judecătoare
din Argeş

Antonius Sorescu (stânga) avea 51 de ani FOTO: Facebook/ Antonius Sorescu

S-a stins din viaţă Antonius Sorescu, fiul magistratului Cornelia Sorescu, fosta preşedintă a Curţii de Apel Piteşti. Fratele său este Florentin Sorescu, fost avocat al lui Cristian Cioacă şi unul dintre cei mai apreciaţi apărători din Argeş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Absolvent al Facultăţii de Fizică în 1994, Antonius Sorescu avea 51 de ani şi a făcut carieră în Ministerul Economiei. În 2010 a ajuns director general în Ministerul Economiei, iar ulterior, timp de aproape un deceniu, a fost director şi director adjunct al Agenţiei Naţionale pentru Deşeuri Radioactive.

Cornelia Sorescu, mama sa, este unul dintre cei mai cunoscuţi judecători din Argeş, fiind timp de mai mulţi ani preşedintele Curţii de Apel Piteşti.

Florentin Sorescu, fratele lui Antonius Sorescu şi unul dintre cei mai apreciaţi avocaţi din Argeş, a postat un mesaj tulburător pe Facebook. „Antonius lua notele cele mai bune, el era comandant de detaşament toate pionierele îl purtau în piept ca pe o decoraţie. Clasa în care învăţa era cea mai bună din şcoală. Când ieşeam în recreaţie nici nu îndrăzneam să spun că este fratele meu, atât mi se părea de important. Odată a găsit o sută de lei pe stradă şi mi i-a dat pe toţi cu toate că eu făceam numai prostii şi din pricina asta îl certa mereu tata ca să ştiţi şi voi cine era el. Iar eu am cumpărat un joc în care trebuia să recompunem hărţile lumii din nişte cartonaşe mici şi jur că  ţara noastră el a făcut-o şi a ieşit cea mai frumoasă. Nu bănuiam pe-atunci, copii, c-o să murim aici de vii”, a scris Florentin Sorescu după decesul fratelui său.

Vă mai recomandăm şi:

Fostul avocat al lui Cioacă face carieră în literatură

 

Tripla crimă de la Stoeneşti a ajuns la Înalta Curte. Recursul în casaţie vizează vizează probleme de legalitate privind ancheta şi judecata


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările